Krukkesamling

Ahhhh årets første udendørs loppemarked i går for mit vedkommende. Det har været en lang vinter og et travlt forår med alt muligt andet. Nu er det for alvor blevet sommer. Dagens bedste fund var denne “Rumptopf” krukke. Den skal være den første i en samling af krukker og vaser, som skal stå på min tomme repos. Som I kan se af billedet, så ser den lidt ensom og lille ud lige nu, men forhåbentlig kommer der snart selskab og vinklen snyder, så billedet ser meget større ud og krukken mindre end i virkeligheden. Jeg glæder mig til, at hele reposen er fyldt :-)

IMG_0725IMG_0726

 

 

Muligvis også kandesamler?

Med nyindkøbt Viola thekande er det gået op for mig, at jeg da vist har en lille fetish for kander.

Troede egenligt, at Viola kaffekanden var til the, men med den rigtige thekande kan jeg se, at det er en kaffekande.

Vil godt sælge de to kaffekander – både Danild Harlekin/blå flamme og Violaen, da jeg ikke kommer til at servere kaffe i dem. Violaen er i stykker indvendigt i låget, men det ses ikke og man kan stadig hælde af den. Se beskrivelse af danild kanden på salgssiden, hvis du er interesseret. Jeg ved ikke, hvad Violaen skal koste, men giv et bud, og så ser vi på det :-)

Viola kaffekanden er SOLGT :-)

 

Er jeg nu blevet Kronjydensamler?

Jeg ved ikke helt, hvordan det er sket, at jeg lige pludselig er i besiddelse af ikke mindre end 9 Kronjyden krydderikrukker – oven i købet uden at have haft den store tegnebog oppe.

De stod bare der på 2 loppemarkeder og ventede på mig.

Der var ikke mindre end 4 mere eller mindre sjældne farver imellem og oven i købet en med engelsk tekst – nemlig pebber. Må indrømme, at jeg slet ikke havde lagt mærke til, at det stod på engelsk, før der var én af mine læsere, som gjorde mig opmærksom på det.

Som jeg har skrevet tidligere, så købte jeg de to pastelfarvede til Mette-Marie. Man kan sige, at det var dumt, når jeg nu lige pludselig har fået starten på en samling selv, men jeg er helt sikker på, at Mette-Marie værdsætter dem mere end jeg :-) Jeg er da heller ikke helt sikker på, om jeg skal beholde dem jeg har nu, men smukke er de godt nok og de pynter gevaldigt på min skænk :-)

 

Retro vaffeljern

Ku ikke stå for dette totalt retro vaffeljern, så kom til at købe det, egentlig vel vidende, at det ikke rigtig passer ind i mit “blå hjem”.

 

 

Så hvis der lige er én som står og ikke kan leve IMG_0728uden dette, så skriv til mig og giv et bud :-) Det virker – skal bare gøres rent.

Vaffeljernet ser sådan ud indeni.

Vaffeljernet er SOLGT

Dagens høst på bagagerumsmarked

Et fint Worcester Ware fad i skønne farver lå og ventede på jorden ved den allerførste af de 200 og nogen boder, som min mor jeg travede igennem i dag. Og søreme om der ikke også smuttede lidt Frank Keramik i kurven osse. Rørstrand fadet er perfekt størrelse til os og skal nok blive brugt igen og igen.

Velkommen til Hottepotter.dk

Fremhævet

På denne side finder du potter, lopper, skåle, fade, kander  mm. som jeg synes er rigtig flotte. Nogle af dem er til salg, enten fordi jeg ikke synes, at de lige passer sammen med det øvrige jeg har, eller fordi jeg har mere end én. Jeg leder også efter ting, så kik dig omkring; måske har du lige det, som jeg mangler eller jeg har det, som du mangler. En god byttehandel er ikke så værst :-) God fornøjelse.