Værkstedslamper

Hou loppemarked er et godt sted at finde guld – især hos min loppeven Niels. Efter første runde fandt jeg Lyngby gryden, som er i samme design som mine to fade. Næste runde fandt jeg den store grønne solfanger med solvognsmotiv. Bagved havde han gemt tre hvide værkstedslamper, som han viste mig. Jeg forsøgte at få ham til at bytte med mine to orange af slagsen, som jeg ikke rigtig kan forliges med. Det lykkes ikke – han ville kun sælge dem samlet. En time senere og en bil fyldt af skønne ting, så måtte jeg alligevel omkring ham for tredje gang. Jeg endte med alle tre lamper i bilen til en fornuftig pris.

Det betyder så, at jeg nu har to orange værkstedslamper til salg med originale stofledninger. Der er billede af en af dem længere nede på siden. De er meget flotte med meget minimale brugsspor.

DE ORANGE VÆRKSTEDSLAMPER ER IKKE LÆNGERE TIL SALG – ku ikke nænne det, så nu har jeg fundet plads til dem på mit hjemmekontor :-)
image

Dåser altså …

Skulle jo slet ikke samle på dåser, men er nu helt solgt. Har tit kikket på billeder af Anita Vangels ting, men er gået langt udenom dåser, for jeg har jo slet ikke plads til mere. Men denne lille smukke ting kom alligevel med hjem og nu er der ikke noget at gøre – må have flere :-)

Anita Vangel dåse

Anita Vangel dåse