Blå Eld Tepotte fra Rørstrand

Denne smukke tekande er lige kommet ind ad døren med posten. Blå Eld er efter min mening et af de smukkeste stel fra Rørstrand. Designet af Hertha Bengtson.Tekanden er specielt smuk. Den er en hel skulptur i sig selv, og hvis man som mig ikke er tedrikker, så er man næsten nødt til at blive det, bare for at få lov til at skænke af kanden.

Smukt ikk´ og teen smager faktisk bedre skænket af denne kande :-D

2 tanker om "Blå Eld Tepotte fra Rørstrand"

  • Hej Liss

   Blå Eld thekanden er ikke til salg. Det er kun de færreste af mine ting og de står under fanebladene foroven. Jeg har en Danild Harlekin og en Viola kaffekande til salg. Violaen er ikke kommet på salgslisten endnu – men det kommer.

   Mvh
   Lone

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>