De smukkeste marmeladekrukker

Kan man ønske sig noget bedre, end at få serveret farmors hjemmelavede marmelade i disse smukke krukker fra Rørstrand. De hører til Picknick serien, men jeg tror de er ret sjældne – har i hvert tilfælde ikke kunne finde nogen tilsvarende på nettet. Med dem på bordet er det sommer hele året :-)

2 tanker om "De smukkeste marmeladekrukker"

  1. Hej Yvonne

    Jeg er lidt i tvivl, om jeg har fået svaret dig på dit spørgsmål – jeg tror jeg har svaret på mail, men nej marmeladekrukkerne er ikke til salg. De bliver brugt flittigt og med stor glæde :-)

    Hilsen Lone

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>