Er jeg nu blevet Kronjydensamler?

Jeg ved ikke helt, hvordan det er sket, at jeg lige pludselig er i besiddelse af ikke mindre end 9 Kronjyden krydderikrukker – oven i købet uden at have haft den store tegnebog oppe.

De stod bare der på 2 loppemarkeder og ventede på mig.

Der var ikke mindre end 4 mere eller mindre sjældne farver imellem og oven i købet en med engelsk tekst – nemlig pebber. Må indrømme, at jeg slet ikke havde lagt mærke til, at det stod på engelsk, før der var én af mine læsere, som gjorde mig opmærksom på det.

Som jeg har skrevet tidligere, så købte jeg de to pastelfarvede til Mette-Marie. Man kan sige, at det var dumt, når jeg nu lige pludselig har fået starten på en samling selv, men jeg er helt sikker på, at Mette-Marie værdsætter dem mere end jeg :-) Jeg er da heller ikke helt sikker på, om jeg skal beholde dem jeg har nu, men smukke er de godt nok og de pynter gevaldigt på min skænk :-)

 

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>