Sukker og fløde Blå Eld

Så smukt og så enkelt – har i et stykke tid ønsket mig sukker og flødesættet til min blå eld tekande, men jeg synes de var lige dyre nok på nettet og i antik/retrobutikkerne – og så er der altså osse mere sport i at finde tingene på markeder:-) Så i går stod det og ventede i Gigantium og jeg fik pruttet prisen ned til, hvor jeg syntes, det var okay.

Man behøver ikke have alt fra et stel for at dække fint op til te. Faktisk kan jeg nok bedre lide, når man sætter tingene sammen på sin egen måde. Her er det Mon Amie krus fra Rørstrand og et danildfad sammen med blå eld.

2 tanker om "Sukker og fløde Blå Eld"

 1. Jeg har endnu ikke selv har mulighed for at erhverve mig denne smukke tekande, men ved du om tekanden blev lavet i 2 størrelser?
  Hvor høj er din blå eld tekande, og hvor meget kan den rumme?
  Den ser absolut meget elegant ud. :)
  Marie

  • Hej Marie
   Beklager jeg ikke har svaret før nu, men jeg fandt først din kommentar i dag efter jeg fik ryddet ud i 264 spamkommentarer, som var kommet her de sidste par uger.

   Jeg har været i gang med målebånd og bæger og min tekande er 15 cm høj til kanten af hullet. Den er 18,5 cm op til det øverste punkt på tuden. Den rummer 1,2 liter fyldt til randen.

   Jeg ved ikke om den fås i forskellig størrelser. Jeg har set en kaffekande, som jeg tror er større.

   Jeg synes også, at den er særdeles elegant – den var lidt dyr i indkøb, men til gengæld glæder jeg mig over den hver dag :-)

   Mange hilsner
   Lone

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>