Krukkesamling

Ahhhh årets første udendørs loppemarked i går for mit vedkommende. Det har været en lang vinter og et travlt forår med alt muligt andet. Nu er det for alvor blevet sommer. Dagens bedste fund var denne “Rumptopf” krukke. Den skal være den første i en samling af krukker og vaser, som skal stå på min tomme repos. Som I kan se af billedet, så ser den lidt ensom og lille ud lige nu, men forhåbentlig kommer der snart selskab og vinklen snyder, så billedet ser meget større ud og krukken mindre end i virkeligheden. Jeg glæder mig til, at hele reposen er fyldt :-)

IMG_0725IMG_0726

 

 

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>